Isa Mustafës i publikohet një video e cila e “përpIas për tokë”: Tradhtoi LDK-në

Profesori Binak Maxharraj, ka postuar videon kur Isa Mustafa deklaronte se nuk do të bënte koalicion me Hashim Thaçin.

Sipas tij, Mustafja jo vetëm që t radhtoi LDK dhe elektoratin por edhe porosinë e ish-presidentit Ibrahim Rugova, i cili kishte thënë që Thaçi në pushtet është i rr ezikshëm për shtetin.