Vendosni limon në sqetull para se të flini dhe do befasoheni nga ajo që do t’ju ndodhë

Limoni është një nga frutat që mund të përdoret në një gamë të gjerë qëllimesh terapeutike, duke përfshirë edhe kujdesin tonë si kozmetikë. Ushqyesit dhe mineralet kryesore që përmban limoni janë pektina, bioflavonoidet , vitamina C , magnezi , kalciumi dhe acidi citrik . Lista e përfitimeve të mrekullueshme që na ofron limoni për shëndetin dhe trupin tonë nuk ndalet këtu.

Lemon is one of the fruits that can be used in a wide range of therapeutic purposes, including our care as cosmetics. The main nutrients and minerals contained in lemon are pectin, bioflavonoids, vitamin C, magnesium, calcium and citric acid. The list of wonderful benefits that lemon offers us for our health and body does not stop here.