Edita Tahiri “selam“ Serbisë e Vuçiqit: Toka shqiptare deri në Nish, i kemi tapijat

Ish-kryesuesja e neg ociatave mes Kosovës dhe Serbisë, Edita Tahiri, me anë të një postimi të sajën në facebook ka shkruar se si derisa ka qenë në krye të neg ociatave me Serbinë.

Saherë që është tentuar të flitet për ndryshimin e kufinjëve, ajo ka qenë kundër dhe se ia ka bërë me dije serbëve se toka shqiptare janë deri në Nish, dhe se për ta dë shmuar një gjë të tillë I kanë edhe tapijat.