E dhimshme: Kjo është historia e veteranit që u dha lule policëve

Para ndërtesës së Kuvendit të Kosovës sot p rotestuan veteranët e UÇK-së.

Në fund të p rotestës, një veteran u pa duke përqafuar p olicët dhe duke u dhënë lule atyre.

Por kush është personi në fjalë që bëri këtë v eprim karshi p olicëve të Kosovës.

Ai është Asllan Mazrreku nga Malisheva, i rreshtuar në Brigadën 121 në Kleçkë.

Mazrreku, i nvalid i l uftës ishte p lagosur r ëndë në k okë, mirëpo që përsëri i ishte kthyer l uftës.

Ai po ashtu ishte b urgosur nga f orcat serbe nga ku më pas ishte liruar.