Çahet kodra, buron ujë i madh VIDEO

Një video që po qarkullon në internet këto ditë, ka marrë vëmendjen e njerëzve.

Në këtë video shihet se si çahet një kodër dhe buron ujë në sasi të madhe nga ajo.

Kjo ka zgjuar kureshtjen e njerëzve dhe është shndërruar në vend turistik, i njohur si kanioni Antelope.

Për më tepër ndiqni videon me poshtë: