Kjo është pasuria e Sami Lushtakut

Sami Lushtaku, nënkryetar i Komunës së Skenderajt ka deklaruar pagë mujore 815 euro në komunë dhe 3.600 euro të ardhura vjetore që i merr si invalid.

Lushtaku nuk ka deklaruar para kesh ose në bankë, por ka një tokë me vlerë 500 mijë euro dhe një tokë tjetër të trashëguar me vlerë prej 30 mijë euro.