Gazmend Halilaj për disa komandantë të UÇK-së: Do ua dridhi tokën nër këmbë gjatë ballafaqimit në Gjykatën Speciale

Avokati nga Drenasi, Gazmend Halilaj i cili ishte pjesëtarë i UÇK-së, ka publikuar dy fotografi nga koha e luftës.

Në këtografi, Gazmendi si 17 vjeçare thotë se ishte i plagosur në gisht, ndërsa syrin e majtë thotë se ishte gati që t’i shteret, derisa ishte 6 dite pa bukë.

Ai shkruan se, disa komandantë sot po i quajnë anti UÇK-së, vetëm pese nuk janë me ta, të cilët përmes burgosjeve dhe ozurpimeve mbajtën nën kontroll 20 vjet Kosovës.

Halilaj i paralajmëron se do t’ua dridhë tokën nër këmbë gjatë ballafaqimit pranë Gjyaktës Speciale.

Postimi i plotë i avokatit Gazmend Halilaj:

Prill 1999. Gishtin e plagosun, syri i majt gati mu patë shterr, dita e 6 pa bukë, mosha 17 vjeç.

Disa komandantë që përmes vrasjeve, burgosjeve dhe ozurpimeve mbajtën kontrollin për 20 vjet, sot po na quajnë anti UÇK, vetëm pse s’jemi me ta..

Ngoni mirë, …..kem me ua dridh tokën nër këmbë gjatë ballafaqimit me ju, pranë Gjykatës Speciale për krimet që ia keni ba këtij vendi….

Këto fyerje dhe etiketime ma nuk ju vlejnë.