A e dini çfarë janë mes vete Fjolla Morina dhe Rron Gjinovci?

Me rastin e ditëlindjes, këngëtarja Fjolla Morina kishte organizuar një festë.
Në këtë festë u panë të pranishëm disa personazhe të njohura publike, e nuk munguan as familjarët.

Një ndër ta ishte edhe Rron Gjinovci, i cili është djali i hallës së Fjolla Morinës.

Ai para kamerës së emisionit “Mirage” zbuloi edhe ‘të metat’ e këngëtares.