E FUNDIT/ Skandali i Al Jazeera ndaj Kosoves qe po “trondit” qytetaret – Ja gabimi trashanik i tyre

Al Jazeera shfaq Kosovën si pje,së të Serbisë në hartë (FOTO) – Mediumi i fam,shëm ndërkombëtar Al Jazeera ka përdorur një hartë ku Kosova ësh,të pjesë e Serbisë derisa po transmetohej moti.Kjo u transm,etua të shtunën në kanalin në gjuhën angleze.Al Jazeera që transme,tohet në gjuhë angleze selitë i ka në Doha të Katarit, Londër të Mbretërisë së Bashkuar dhe në Ua shing,ton të SH BA-së, njofton Klan Kosova.