Ndodh edhe kjo! Ky djalosh blen 3 Rolex dhe Porsche 140 mijë dollar me çek të printuar në kompjuter

Një burrë në Florida është arrestuar për v jedhje pasi ai “bleu” një Porsche prej 140,000 dollarësh me çek fals të printuar nga kompjuteri i tij.

Në një imazh të siguruar nga policia, Kelley pozon përkrah veturës sportive gjermane.Porsche u raportua e v jedhur në Zyrën e Sherifit të Qarkut Okaloosa pasi u konfirmua se çeku ishte thjesht printim nga kompjuteri.

Një ditë pasi mori Porsche, Kelley përdori përsëri një çek f als për të blerë tre orë Rolex.