Vajzat nga Shqipëria: Më parë martohemi me serbët se sa me kosovarët

Shqiptaret nuk po heqin dorë nga martesa me serbët.

Madje kohëve të fundit martesat po vazhdojnë masivisht. Disa nga serbët janë kundër këtyre martesave. Këtë e kanë vërtetuar disa komentues.

Telegrafit serb të cilët kanë thënë se këto martesa janë të gabuara.

Mirëpo ka të tillë që mendojnë ndryshe duke thënë se gratë shqiptare janë vetësakrifikuese.

I respektojnë burrat dhe familja për to është e shenjtë.Gazeta në fjalë ka raportuar se në shumicën e herave gratë shqiptare blihen edhe me para.