Nëse hani hudhër me mjaltë për 7 ditë, nuk do ta besoni çfarë i ndodh trupit tuaj

Ka një arsye pse gjyshet gjithmonë ju sugjerojnë të hani pak hudhër. Hudhra mund të bëjë mrekulli në shëndetin tuaj! Shkenca ka filluar të zbulojë atë çfarë gjyshja juaj tashmë e dinte; hudhra mund të forcojë sistemin imun kundër baktereve dhe mund të ndikojë për të mirë në zemrën tuaj.