Qeveria Hoti e shpërbleu me gjysmë milionë euro Ramiz Kelmendin, policia zbardh DOKUMENTET

Ministri Hekuran Murati gjatë ditës së djeshme ka publikuar bizneset që kanë përfituar shuma të mëdha parash gjatë kohës së pandemisë nga Qeveria Hoti.

Njëri ndër përfituesit ishte edhe ish deputeti Ramiz Kelmendi me kompaninë e tij ELKOS. Kjo kompani me rrjetin e marketeve ETC, ka përfituar 675 mijë e 845 euro, apo mbi gjysëm milioni, pavarësisht se ajo ka punuar vazhdimisht gjatë pandemisë dhe nuk është dëmtuar.

Ndryshe Ramiz Kelmendi njihet një nga personat më të pasur në vend, me 120 milionë euro pasuri.

Tek pasuria e paluajtshme ai ka deklaruar 275 mijë euro, duke përfshirë dy shtëpi dhe tokë.