Politikani Serb ‘TRAZON’ Serbine-Duhet ta pranojme se Kosova eshte shtet i pavaru

Kryetari i Lidhjes së Socialdemokratëve të Vojvodinës, politikani serb, Nenad Çanak, deklaroi sot se personalisht mendon se Kosova është shtet i p.av.arur, transmeton portali Hitshqipvideo.
“Çfarë kam për të njohur ose mos e njohur Kosovën. Unë mendoj se është një shtet i pavarur”, thaKryetari i Lidhjes së Socialdemokratëve të Vojvodinës, Nenad Çanak.

Kryetari i Lidhjes së Socialdemokratëve të Vojvodinës Nenad Çanak tha për televizionin serb “Happy TV” se ai mendon kështu personalisht, dhe se të gjithë serbët tjerë mund të binden për këtë gjë nëse ata shkojnë në Kosovë.