Motrat binjake me vetëm 1 orë jetë fillojnë të flasin (VIDEO)

Në këtë video shihen këto dy motra binjake të cilat vetëm pas një ore të lindjes se tyre fillojnë të “flasin”, apo të paktën bëjnë përpjekje.

Nuk saktesohet vendi se nga janë por ajo që është më e rëndësishmja është se ato janë të shëndosha dhe si duket edhe shumë të lumtura!

Shkencëtarët thonë por edhe vet jeta ka treguar se binakët janë të lidhur me një lidhje speciale në mes veti.

Si duket këto bukuroshet kanë filluar shoqërimin e tyre qysh në stomakun e nënës dhe këtu nuk ka fare dyshim që ato njëra tjetrës do i japin një mbështetje të fortë për tejkalimin e sfidave të jetës.

Shikoni videon më poshtë: