Rekord botërorë! Qe 23 vjetë Ramushi Freshidentë i AAK-ës! Urime bac!

“Qe 23 vjetë Ramushi Freshidentë i AAK-ës! Urime bac! Inshalla mbetesh qishtu siç je, dhe nuk na bën sherre me kontrabandë e taksa artificiale, e me vija kufiri alla Hashimi!
Bac, ti je multimilioner. Pusho pak dhe lëre popullin të marrë frymë pak më shlirshëm.
Putini qe 21 vjetë Freshidentë, ky qe 23 vjetë! Subhana Allah! Çakorri, shpronësimi, përmbaruesi, përfituesi!

Valla na ke tredhë bre bac, dhe nuk po mund të durojmë më!”

Rifat Buzuku-