Anglezi dëgjon për herë të parë Marshin e UÇK-së, do të befasoheni me reagimin e tij

Një anglez që bën reagime në YouTube të këngëve të ndryshme, ka vendosur ta dëgjojë për herë të parë Marshin e UÇK-së.

TeddyGreyOnStuff ka bërë edhe më herët reagime për hitet e fundit shqip, por këtë herë ka zgjedhur një këngë nga arkiva, me që ka filluar të lidhet shumë me shqiptarët dhe historinë shqiptare.

Duket se kënga e njohur patriotike i ka pëlqyer shumë atij.

Ndiqeni videon më poshtë për më shumë.