Eshte Shikuar Mbi 500 Milion Her, Ajo Se Cfare Bene Ky Ciklist Do Tju Le Pa Fjal..(VIDEO)

Fabio Wibmer tundon botën me mjetin e tij me dy rrota.

Mbase ju mund të dyshoni të hipni në një biçikletë përsëri pasi të keni parë Fabio Wibmer në veprim.

Atleti 24-vjeçar austriak po thuajse po shikohet nga e gjithë bota – ai ka gati gjashtë milion ndjekës të mediave sociale – falë aftësive të tij me biçikletë në rrugë të ndryshme dhe çiklizmit në mal.