Befasojnë qytetarët, thonë se fjala “In shaa Allah” e ka këtë kuptim…

Befasojnë qytetarët, thonë se fjala “inshaAllah” e ka këtë kuptim…

Shumë njerëz përdorin fjalë të ndryshme, të cilave as që ua dinë kuptimin ose janë në dilemë për atë se çfarë do të thonë konkretisht.

Pra, ka nga ata njerëz që i knë pjesë të pa ndarë të fjalorit ditor disa fjalë të cilave nuk ua dinë fare përmbajtjen, shkruan “Kosovarja”.

Se kjo është kështu, e kanë dëshmuar edhe të intervistuarit e revsites “Kosovarja” dhe “Fama Event”, kur janë pyetur për domethënien e fjalës “inshallah”, fjalë kjo që gjen përdorim të shpeshtë tek gjithësecili.

Më poshtë, mund ta dëgjoni se si disa prej qytetarëve e shprehin publikisht që nuk janë në dijeni për domethënien e shprehjes edhe pse e përdorin.