Analisti Nexhmedin Salihu: Sali Berisha më tha se Kosova duhet të jap tokë për njohjen nga Serbia

Ish Presidenti dhe ish-kryeministri i Shqipërisë, Sali Berisha, në vitin 2003 kishte përmendur idenë se për a rritjen e mar rëveshjes Kosovë-Serbi duhet të lëvizin kufijtë.
Këtë e ka thënë në Info Magazine të Klan Kosovës, analisti politik Nexhmedin Spahiu.“Më kujtohet një bisedë që kemi pasur në margjina të një konferencë në Stamboll.