Voglushen e ka marr malli për Kosovë, qanë duke kënduar këngen o Gurbet.

Te gjith kemi familjar larg Kosoves ne gurbet dhe te gjith e dime se sa i zorshem esht gurbeti dhe sa mall kan gurbetqaret per Kosove.

Kesaj radhe kjo voglushja do ju prek fell si qan per Kosoven dhe ne te njejten kohe kendon kengen “O Gurbet”

Per me shum ndiqeni videon e voglushes duke kenduar shtipe relamen meposhte dhe shiko kete voglushe se si u permallua per vendlindjen e babit.