Kafja Espresso apo ajo Truke kush eshte me e demshme per trupin? Pergjigjja nuk do t’iu pelqeje

Mijëra njerëz e konsumojnë në mëngjes, pas punës por edhe në mbrëmje. Në shtëpitë tona kafeja turke është pjesë e përditshme e jona, por kur jemi jashtë zakonisht përdorim kafen espreso. Kafeja turke është ajo që ka përqendrimin më të lartë të vlerave të bimës së kafesë. Pasi përgatitja e saj ka një hap, bluarjen e kokrrave të pjekura të kafesë dhe zierja e tyre me ujë.

Thousands of people consume it in the morning, after work but also in the evening. In our homes Turkish coffee is a daily part of ours, but when we are out we usually use espresso coffee. Turkish coffee is the one that has the highest concentration of coffee plant values. Once its preparation has one step, grind the roasted coffee beans and boil them with water.