Lajmi i fundit nga arsimi: Ja se cfarë mësohen nxënësit (VIDEO)

Kanë mbetur edhe dy ditë deri në testin e arrit`shmërisë, derisa të gjitha për`gatitjet janë drejt fundit.

Në klasa, mësim`dhënësit po u shpjegojnë semi`maturantëve se si duhet të plotësohet testi, derisa ado`leshentët tash e disa javë kanë nisur të përgatiten in`tensivisht për të dalë më mirë në këtë test.

Derisa ky proces është orientues për reg`jistrim në shkolla të mesme, kjo kon`siderohet më e lehtë tashmë kur ka rënë numri i nxënësve dhe është ulur kon`kurrenca.
video nga Klankosova