Haradinaj vazhdon me perlat e tij: “Zyrtarët e VV-së janë njerëz të huptë..”

Jo vetëm Kurti, për Haradinajn tha se për këtë fajtor janë edhe anëtarë tjerë të Lëvizjes Vetëvendosje, për cilët vlerëson se “janë njerëz të huptë”.

Kryetari i AAK-së, Ramush Haradinaj, ka folur për refuzimin e gazsjellësit amerikan në Kosovë. Ai ka thënë se me këtë vendim Kurti ia ka humbur Kosovës 1.2 miliardë dollarë.Po ashtu, kreu i AAK-së thekson se për shkak të refuzimit të këtij investimi, pasojat janë evidente si rinovimi i termocentraleve dhe blerja e rrymës në shtetin serb.