Petkovic Thumbon Keq Vjosa Osmanin / Permend Ish Kreret E UCK-Se Qe Jane Ne Hage

Drejt.ori i zyrës për Kosovën në Qeverinë e Serbisë, Petar Petkoviq, ka bërë rea.gime në twitter, duke përmendur pre.sidenten Vjosa Osmani, referuar deklaratave të saj për Aleksandar Vuçiq rreth Ba.llkanit të Hapur.

”VjosaOsmani nuk e humb ra.stin të sulmojë @avucic për shkak të për.kushtimit të tij për paqen dhe bashkëpunimin rajonal. Janë fjalë të pa.njohura në Prishtinë, atje dinë vetëm gjuhën e urre.jtjes. Prandaj nuk është për t’u habitur që ata janë kundër kon.ceptit të “Ballkanit të Hapur””, shprehet Petkoviq, përcjell klan.kosova.tv.

Mes tjerash ai vazhdon rea.gimin e tij, duke përfshirë në këtë debat edhe ish-krerët e UÇK-së.
”Lëre atë @VjosaOsmaniPRKS shikoni më afër biografitë e poli.tikanëve nga Prishtina që po gjykohen në Hagë për krimet më të tme.rrshme, sepse presidenti @avucic mund t’i japë asaj mësime se si të ruajë pa.qen!”.