Milaim Zeka Tregon “Ngjashmërinë” E Tij Me Kalin

Gazetari dhe ish-politikani kosovar, Milaim Zeka, ka veçuar disa tipare të kafshëve që i sheh te vetvetja.Qenin e vlerësoi për shikimin dhe nuhatjen e tij, cilësi të cilat tha se i pos,edon edhe ai, ndërsa mjaft intere,sante ishte edhe vlerësimi që ia bëri kalit.