Babai i Dua Lipes jep goditje gjithe Serbise me kete deklarate qe dha per Vucic…

Kos ova fitoi medaljen e arte ne Loje.rat e Olimpike qe po zhvillohen ne Tokio. Distria Kra sniqi arriti te dilte e para ne disi.plinen e xhudos, duke bere krenare te gji.the shqiptaret.
Por por tali serb, B92, shkruan se med.alja e arte i shkon “provinces jugore te Se.rbise.Ne lidhje me kete shkr.im ka reaguar edhe babai i kenge.tares shqiptare me fame mbare bote.rore, Dua Lipes.

Duk agjn Lipa thekson se media ne fjale esh.te bere patetike qe ne momen.tin kur eshte blere nga Aleksander Vuçiç, si dhe iro.nizon menyren se si gjithnje mediat serbe i perc.jellin lajmet per Kosoven.B92 eshte bere tere.sisht patetike qe kur eshte ble re nga Vuçiç.
Mund te be hen me krijues: E ashtu quajtura Republika e Kos.ves fiton te ashtuquajturen meda.lje ari ne te ashtuquajturen Lojerat Olimpike ne te ashtu.quajturen Tokio, iro nizon Du.kagjin Lipa.