12-vjeçari super i gjatë i shkatërron shokët në basketboll

Të gjithë e kemi pasur një shok në fillore, i cili ishte shumë më i gjatë se secili prej nesh.
Dhe sigurisht se ju kujtohet kur keni luajtur basketboll dhe ai gjithmonë e ka kapur topin i parë, dhe lehtë ka kaluar të gjithë për shkak të gjatësisë së tij.

E pra, diku në Francë, një djalë me emrin Olivier Rioux është pikërisht ai djali, transmeton Gazeta Express.
Roux është tmerrësisht i gjatë, duke pasur avantazh të madh ndaj moshatarëve të tij – të cilët as s’mund ta kapin topin kur ai është aty.

Në të ardhmen, ky djalosh do të bëhet një gjigant i vërtetë.