Ajo ishte shtatzënë dhe kurrë nuk shkoi në mjek, dhe më pas ajo lindi një fëmijë që lind një herë në 625 milionë raste(VIDEO)

Deri më tani, si Veronica ka vetëm 12 raste të tilla te regjistruara në botë.

Kohët e fundit, në Sibir është raportuar një rast i pabesueshëm i shtatëzanisë i cili pothuajse gjithmonë është jashtë injektimit, por këtë herë foshnja arriti të mbijetojë. Një refugjate Ukrainase nga provinca Donbas 31 vjecarja arriti të sjellë një shtatzëni të tillë pa emërimin e mjekut për ekzaminim.

Foshnja është mirë dhe quhet Veronica. Emri do të thotë “ai që fiton”, emrin e mori nga vet rasti pasi vetëm një në 625 milionë foshnje ka sukses në mbijetesën e shtatzënisë ad-bone.

Foshnja u konceptua natyrshëm, por nuk u zhvillua në mitër, por jashtë saj. Shtatzëni të tilla përfundojnë me abortin e filluar nëse është një shtatzëni e hershme dhe shpesh ndodh që femrat duhet të marrin një pjesë të organeve riprodhuese, zakonisht vezore ose vezë.