Znaçka e kishte çuar Ramiz Lladrovcin në Hagë – Ja se çfarë kishte cicëruar znaçka në Speciale për UÇK-në

“Kryetari i Ko,munës së Drenasit Ramiz Lladrovci, ka dekla,ruar se Gjh,yka ta Speci,ale e ftoi atë për interv,istim për shkak të deklar atave të Milaim Zekës. Ai pohoi në Rubikon me Adriatik Kelmendin se intervi,stimi i tij nga Spec ialja gjatë gjithë kohës qe për shkak të letr,ave të pretend uara të Milaim Zekës ndaj Hashim Thaçit, njoft,on Klan Kosova –

”Unë kam qenë i ftuar nga Gjh,yka ta Spec,iale, për shkak të deklara,tave të Milaim Zekës dhe akterëve të tjerë kinse unë kam shkru ar tri letra kun,dër Hashim Thaçit”.Ju ftojme ta ndiqni ne vazhdim videomaterialin.