Kjo është mënyra e vetme si te shpetoni nga kapsllëku dhe fryrjes së barkut, mësojeni

Miksoni një lugë çaji sode buke me një çerek filxhani me ujë të ngrohtë. Kjo perzierje do t’iu ndihmoje te lehtesoheni nga kapslleku. Duke qenë i dehidratuar mund të anashkaloni kapsllëkun. Pra, duhet të pini sa më shumë ujë. Thuhet se prija e ujit të gazuar thuhet se bën mirë, pasi ju hidraton. : Duke pasur fibra të mjaftueshme në dietën tuaj ndihmoni që zorrët tuaja të lëvizin më shumë dhe në mënyrë të tillë ushqimi kalon më lehtë

Mix a teaspoon of baking soda with a quarter cup of warm water. This mixture will help relieve constipation. Being dehydrated can bypass constipation. So you need to drink as much water as possible. Sparkling water is said to do well, as it hydrates you. : Having enough fiber in your diet helps your intestines move more and thus food passes more easily.