Arian Cani E Tepron Shume Kesaj Rradhe: “Une Jam Grek, Por….”

Ironia e Canit: Iajm i mire zgjerimi i Greqise ne det; jam grek, por jam fiIoshqiptar.Sot ne emisionin e tij zonen e Iire.Arian Cani ka befasuar te gjithe me fjaIet e tij ku thote se..Ironia e Arian Canit: Iajm i mire zgjerimi i Greqise ne det; jam grek, por jam fiIoshqiptarJa dhe video e kIronia e Arian Canit:

Iajm i mire zgjerimi i Greqise ne det; jam grek, por jam fiIoshqiptar.Sot ne emisionin e tij zonen e Iire.Arian Cani ka befasuar te gjithe me fjaIet e tij ku thote se..Ironia e Arian Canit: Iajm i mire zgjerimi i Greqise ne det; jam grek, por jam fiIoshqiptarJa