Hashim Thacit i doli nje video-inçizim me Nazim Bllaca, vjen paralajmerimi i Bllaces – “Shihemi ne Hage”

I publikuan video me Nazim Bllacën/ Ky është paralajmërimi i Naim Miftari për Thaçin e Veselin: Shihemi në Spe,ciale, aty flasim.Sipas tij, Nazim Bllacën nuk e ka shok siku,rse që e kanë Hashim Thaçi e Kadri Veseli.

Miftari shkruan se, në emrin e tij kurrë askush nuk ka vh,rarë njerëz, por ka v,ra në emër të Thaçit, Veselit, Reçicës dhe Sylës. Ai i ka paral,ajmëruar së do të tako,hen në Gjh,ykat,ën Specialë ku do të përba,llën për këtë.Znj. Donika Gërvalla smundet me ua ‘ladrua n..” juve se është një zonjë e nder,shme por Hashim, Kadri… unë po mundem hale, Hashim me pa kanë unë i UDB-së isha kanë koleg me vëllain tanin dhe Arnaudin e DGSE edhe me ty dhe isha sot multi milioner si ju!

Hashim, Kadri, Ilmi vetëm kaq mundeni a ju ka ra poshtë më,halla e mjeranave siç jeni, ani kins,e video të tjetër kujt ku nuk përmendem un asnj,ëherë as edhe një sekondë me pa dikush artiku,llin mendon se u zbulu Amerika, e cila u zbulu para shumë shek,ujve, edhe kit killerin profesorin N. B e juaj unë në jetë time e kam takuar dy orë nen prezencën e dhj,etëra poI,icëve spec,ial ndërkombëtar (114 minuta është e regjistruar e kam taku në pikë të ditës jo natën si ju) ata e takova shumë vite pas lufh,tës kam bise,du me të me lejen e hetu,esve Amerikan.