**FANTASTIKE** Janë mbledhur mijëra nënshkrime për liberalizimin e vizave për Kosovën dhe shumë shpejt do të….

Mbi 3 mijë e 600 nënshkrime janë mbledhur deri tash në peticionin për liberalizimin e vizave për kosovarët, të nisur nga këshilltarja lokale e Bashkimit Evropian, Kati Schneeberger.

Në arsyetimin e iniciativës thuhet se qytetarët e Kosovës s’duhet të jenë më të i zòl uar. Përkundër se Kosova ka dëshmuar për përmbushjen e të gjitha kushteve, liberalizimi i vizave vazhdon të kundërshtohet nga dy anëtare të BE-së – Franca dhe Holanda.