Zbulohen dokumente te sherbimit sekret te FARK-ut. Kjo trazoi shume ujera dhe po krijon nje tollovi te madhe

“Disa nga dokumentet e shër bimit sek,ret të FARK-ut, si bëheshin pagesat, përmenden disa punët,orë të tyre” – Në librin e vitit 2001 të gazetarit Ernest Luma dhe Skënder Krasniqi ishin publikuar shumë doku,mente sa i përket FARK-ut dhe kolonelit të ndje rë Tahir Zemajt.

Në fillim ishte botuar një libër nga kolonel Tahir Zemaj me titullin “Kështu foli Tahir Zemaj”, e më pastaj ishte publikuar edhe libri tjetër kundër tij me titullin “Kështu bëri Tahir Zemaj”.Në këtë libër pretendohet se kanë siguruar disa doku,mente sekrete ushtarake të lëshuara nga SHIU –

Shërbimi Informativ i FARK-ut dhe Ministri,së së Mbrojtjes.Në këto dokumente shihet se eprorët janë paguar disa herë, por ka edhe disa procesve,rbale tjera.Në njërin nga dokumentet thuhet se “Me urdhrin e personit përgjegjës së SHIU-t, komis,ioni në përbërje: Ramë Maraj, Haxhi Neziraj, Afrim Konjufca dhe Avni Bërbatovci, të gjithë punë,torë të SHIU-t, ishin të prani,shëm në rastin e hapjes me forcë të kasaf,ortës që e kishte mbyllur Miftar Ziba.