Restoranti përrallor që ndodhet në mes të ujëvarës (VIDEO)

Ky restorant që ndodhet në mes të ujëvarës duket si diçka e nxjerrë nga përrallat.
Filipinet njihen si një vend me shumë bukuri natyrore dhe plazhe madhështore, por ky restorant është diçka që nuk e keni parë.

Tavolinat e restorantit ndodhen në mes të ujit dhe para tyre është pamja mahnitëse e ujëvarës që bie poshtë.