Macja dridhej në ujë gati duke u mbytur, qeni hidhet për ta shpëtuar

Një qen që është hedhur në ujë për të shpëtuar një mace që po mbytej, është bërë virale në rrjetet sociale.

Macja e cila kishte rënë në ujë, është parë nga qeni teksa dridhej dhe më pas është futur në ujë dhe e ka marrë në kurriz, duke e shpëtuar.

Pasi shpetoi macen, qeni del edhe vet në trotuar.