“Kurti nuk ka qene kurre per Bashkim Kombetar, i ka genjyer te gjithe me kete propagande” – Ja kush po ja thote ne sy Albinit kete gje

Zyrtari i PDK-së: Albin Kurti nuk ka qenë ku,rrë për Bashkimin Kombëtar! Zyrtari i PDK-së, Betim Gjoshi, në një reagim të tij në rrje,tin social Facebook thotë se Kurti nuk ka qenë kurrë për Bashkimin Komb,ëtar.Gjoshi thotë se ngjyrat që Kurti përfaqëson janë ngjyrat e mashtrimit.“Ngjyrat që ti përfaqë,son janë ngjyra mashtrimi dhe Made in China.

Ti as vet nuk e din pë,r çka je sepse nëse do të ishe për diç,ka do ta mbaje ndonjë fjalë të vetme” shkru,an Gjoshi në Facebook.