Ju janë zverdhur gishtat nga duhanpirja? Zgjidheni për një minutë me këtë truk

Shqipëria konsiderohet si një ndër vendet me konsumin më të lartë të duhanit në Europë e rrjedhimisht dëmet që vijnë nga ai janë të pallogaritshme. Një ndër problemet kryesore që kanë duhanpirësit është zverdhja e gishtave nga pirja e tepërt.

Por kjo tashmë mund të zgjidhet me një frut që ju mund ta konsumoni çdo mëngjes: banane.

Nëse ju keni gishtat e zverdhur, fërkojini ato me pjesën e brendshme të një lëkure bananeje dhe përveç ngjyrës do të zhduket edhe era e duhanit nga duart.
Ajo është gjithashtu efektive kundër njollave të bojës mbi lëkurën e trupit tuaj.