E FUNDIT/ Isa Mustafa kundër bashkimit kombëtar me Shqiperinë?! Ja fjalët e tij

Mustafa: S’ia shoh pēr tē madhe Kurtit deklaratēn e sotme besimtarēt e tij tē pajtohen me mashtrimin.Kryetari i nderit i LDK-sē IsaMustafa nē njē pērgjigje pēr tv2

Ai thotē se Kurtit nuk ia sheh pēr tē madhe deklaratēn e sotme pēr punēn e referendumit derisa potencon se “ besimtarēve tē Kurtit iu mbetet qē tē pajtohen me mashtrimin dhe tē ngushēllohen me iluzionet e tyre”…