Harrojini farmacitë, sytë tek shalqini dhe do trajtoni këto 10 probleme

Shalqini është një nga frutat më të lëngshme e të shëndetshme për organizmin. Ai është jashtëzakonisht i pasur me vitamina, minerale dhe fibër. Përfitimet që njeriu merr nga shalqini janë të mëdha. Shalqini përmban pigmente natyralë që luftojnë inflamacionin në gjymtyrë. Shalqini përmban më shumë likopen se domatet dhe çdo perime tjetër.

Watermelon is one of the most liquid and healthy fruits for the body. It is extremely rich in vitamins, minerals and fiber. The benefits that man gets from watermelon are great. Watermelon contains natural pigments that fight inflammation in the limbs. Watermelon contains more lycopene than tomatoes and any other vegetable.