Hani 10 kokrra qershi para gjumit, do te mrekulloheni me ate qe i ndodh organizmit

Vlerat e qershive ju ndihmojnë të flini më mirë. Në ditët e ngrohta qershitë janë një zgjidhje jashtëzakonisht e shijshme dhe freskuese. Qershitë janë natyralisht të pasura me kalium që përçon impulset elektrike në të gjithë trupin. Në një gotë me qershi gjeni 330 miligramë kalium që përbën 10% të dozës së rekomanduar ditore të kaliumit. Qershitë përmbajnë vitaminë A, vitaminë C dhe kalium.

Cherry values help you sleep better. On warm days cherries are an extremely tasty and refreshing solution. Cherries are naturally rich in potassium which transmits electrical impulses throughout the body. In a glass of cherries find 330 milligrams of potassium which makes up 10% of the recommended daily allowance of potassium. Cherries contain vitamin A, vitamin C and potassium.