Shkon Të Japë Pro vimin E Patentës Në Vend Të Shokut Por E Peson K eq, Ja Cfare I Nodhi..

Burri, i cili tashmë kishte kaluar me sukses testin e parë të kuizit teorik në vend të mikut të tij, nuk e dinte që policët e Rrugores kishin marrë tashmë hapa për të demaskuar mashtruesin dhe ishin gati ta kapnin atë në aktin e krimit gjatë testit praktik.

Ndërhyrja në kohë e Policisë Rrugore, e cila prej vitesh është përfshirë në luftimin e fenomenit të lejeve të drejtimit të rreme, gjithashtu me strategji bashkëpunimi me Zyrat e Motorizimit Civil të pranishëm në zonë, ka prishur mashtrimin.