Një histori që mund të ndryshojë jetën tuaj përgjithmonë … humbi 70 kg pasi hoqi dore nga keto 4 ushqime

Selfiet janë gjerësisht të njohura. Me të gjitha aplikacionet dhe filtrat e ndryshëm, ne mund t’i ndryshojmë lehtë selfiet tona për të parë saktësisht se si duam te dukemi para botës. Për fat të keq, ju mund të rigjallëroni fotot tuaja gjithçka që dëshironi, por nuk mund ta fshehni realitetin. Ky ishte rasti për Casey Gemmell nga Australia. Një selfie e thjeshtë e motivonte atë të bënte ndryshime të mëdha në jetën e saj.

Kur pa fotot, ajo mendonte: “Nuk jam unë, çfarë këndeje të tmerrshme”. Ndërsa më shumë foto u postuan, ajo vazhdonte të priste një foto më të mirë – por kjo nuk ndodhi kurrë.
Pas ndjenjës së trishtuar dhe depresive për pak kohë, ajo vendosi të bëjë një ndryshim në jetën e saj dhe të punojë në peshën e saj.
Gemmel modifikoi katër zakone, duke e çuar atë për të humbur 70 kilogramë. Nëse po përpiqeni të humbni peshën, provoni edhe ju këto katër zakone:

1. Largohuni nga katër ushqime

1 – Djathi është një produkt i marrë nga qumështi i lopës, kështu që përmban lëndë ushqyese të përqendruara si kalcium, fosfor, zink, vitamina, yndyrna dhe proteina. Konsumi i tepërt, megjithatë, e bën të vështirë për trupin të tretet dhe të çon në shtim në peshë.

2- Bukë përmban 50 deri në 60 karbohidrate. Carbohidratet kanë shumë sheqer, dhe kur të vendosni gjalpë, mjaltë, gjalpë apo gjëra të tjera në bukë, mund të merrni peshe shpejtë.
3- Makaronat janë bërë me miell dhe ka me ton karbohidrate. Konsumi i tepërt e bën të vështirë për trupin të tretet, duke shkaktuar yndyrën që të rritet.
4- Soda është plot me sheqer dhe shije artificiale, prandaj hiqeni atë nga dieta nëse doni të humbni peshë. Studime të reja kanë gjetur se pije të buta dietë gjithashtu kontribuojnë në rritjen e peshës edhe pse ata nuk kanë ndonjë kalori.

2. Ushtrimi

Ushtrimet ne palestër është një pjesë kyçe e humbjes së peshës, ju pëlqen apo jo. Pas katër muajsh të dietes, ajo bëri një regjistrim në palestër dhe filloi trajnimin dhe forcimin e muskujve të saj me trajnimin e rezistencës.

3. Mbështetje

Burri i saj ishte pranë anës së saj gjatë tërë udhëtimit. Ai shkon te vrapoje me të. Ai jep këshilla dhe e motivon të ushtrohet dhe të vazhdojë me dietën e saj. Duke pasur një bashkëshort, apo sistem familjar mbështetës, ky element është SUPER rëndësishëm.

4. Durimi

Humbja e peshës është e vështirë, por ia vlen. Ajo mësoi se nuk do të ndodhë brenda natës, por kur zakonet e këqija ndryshojnë një nga një, pesha do të ulet gradualisht. Humbja e peshës është e arritshme kur personi është plotësisht i përcaktuar, modifikon shprehitë e këqija të ushqimit, ushtrohet ne palester dhe pi shumë ujë.

Mos harroni – mos shpikni një dietë nga mendja. Një specialist do t’ju ofrojë atë që është më e mira për trupin tuaj bazuar në moshën tuaj, peshën dhe aktivitetin fizik.elfiet janë gjerësisht të njohura. Me të gjitha aplikacionet dhe filtrat e ndryshëm, ne mund t’i ndryshojmë lehtë selfiet tona për të parë saktësisht se si duam te dukemi para botës. Për fat të keq, ju mund të rigjallëroni fotot tuaja gjithçka që dëshironi, por nuk mund ta fshehni realitetin. Ky ishte rasti për Casey Gemmell nga Australia. Një selfie e thjeshtë e motivonte atë të bënte ndryshime të mëdha në jetën e saj.

Kur pa fotot, ajo mendonte: “Nuk jam unë, çfarë këndeje të tmerrshme”. Ndërsa më shumë foto u postuan, ajo vazhdonte të priste një foto më të mirë – por kjo nuk ndodhi kurrë.
Pas ndjenjës së trishtuar dhe depresive për pak kohë, ajo vendosi të bëjë një ndryshim në jetën e saj dhe të punojë në peshën e saj.
Gemmel modifikoi katër zakone, duke e çuar atë për të humbur 70 kilogramë. Nëse po përpiqeni të humbni peshën, provoni edhe ju këto katër zakone:

1. Largohuni nga katër ushqime

1 – Djathi është një produkt i marrë nga qumështi i lopës, kështu që përmban lëndë ushqyese të përqendruara si kalcium, fosfor, zink, vitamina, yndyrna dhe proteina. Konsumi i tepërt, megjithatë, e bën të vështirë për trupin të tretet dhe të çon në shtim në peshë.

2- Bukë përmban 50 deri në 60 karbohidrate. Carbohidratet kanë shumë sheqer, dhe kur të vendosni gjalpë, mjaltë, gjalpë apo gjëra të tjera në bukë, mund të merrni peshe shpejtë.
3- Makaronat janë bërë me miell dhe ka me ton karbohidrate. Konsumi i tepërt e bën të vështirë për trupin të tretet, duke shkaktuar yndyrën që të rritet.
4- Soda është plot me sheqer dhe shije artificiale, prandaj hiqeni atë nga dieta nëse doni të humbni peshë. Studime të reja kanë gjetur se pije të buta dietë gjithashtu kontribuojnë në rritjen e peshës edhe pse ata nuk kanë ndonjë kalori.

2. Ushtrimi

Ushtrimet ne palestër është një pjesë kyçe e humbjes së peshës, ju pëlqen apo jo. Pas katër muajsh të dietes, ajo bëri një regjistrim në palestër dhe filloi trajnimin dhe forcimin e muskujve të saj me trajnimin e rezistencës.

3. Mbështetje

Burri i saj ishte pranë anës së saj gjatë tërë udhëtimit. Ai shkon te vrapoje me të. Ai jep këshilla dhe e motivon të ushtrohet dhe të vazhdojë me dietën e saj. Duke pasur një bashkëshort, apo sistem familjar mbështetës, ky element është SUPER rëndësishëm.

4. Durimi

Humbja e peshës është e vështirë, por ia vlen. Ajo mësoi se nuk do të ndodhë brenda natës, por kur zakonet e këqija ndryshojnë një nga një, pesha do të ulet gradualisht. Humbja e peshës është e arritshme kur personi është plotësisht i përcaktuar, modifikon shprehitë e këqija të ushqimit, ushtrohet ne palester dhe pi shumë ujë.
Mos harroni – mos shpikni një dietë nga mendja. Një specialist do t’ju ofrojë atë që është më e mira për trupin tuaj bazuar në moshën tuaj, peshën dhe aktivitetin fizik.