Gruaja me kancer e heq paruken në emision “live”, pret ndihmë për të trajtuar sëmundjen

Një grua me kancer ka qenë e ftuar sot në emisionin “Kosova Today” në Klan Kosova, ku ka kërkuar ndihmë për trajtimin e sëmundjes.

“Unë kërkoj ndihmën e tyre, të më dalin në ndihmë edhe këtë herë”, është shprehur ajo.

Gruaja e ka hequr paruken “live” në emision dhe ka treguar se i ka edhe tri seanca të kemoterapisë dhe me datën 19 do ta ketë seancën e radhës.

Për ta ndihmuar këtë grua, mund të kontaktoni në numrin: +38348285656