ULERIMA DHE DEBATE/ Romeo ‘NGACMON’ komshinjtë në Itali, Heidi NEVRIKOSET keq dhe i bënë NAMIN! (Video)

Çifti Heidi dhe Romeo romancën e tyre e filluan brenda shtëpisë me të famshme e që vazhdojnë ende sot.

Çifti për disa ditë gjendën në Milano në vendin ku jetonte me parë Heidi, shkruan “Kosovarja”.

Teksa nga dritarja e apartamentit Romeo ngacmon komshinjtë e lagjes,

ky veprim i aktorit e ka bërë nervoze Heidin, ku shprehet se në Itali nuk është si në Shqipëri.

Për më shumë ndiqeni pamjet.