A e keni ditur se si janë njohur Jasir Asani dhe partnerja e tij?

Historia e tyre u ngjan historive të epokës së sotme, e gjitha filloi me një follow në Instagram për tu kthyer më pas në një dashuri të vërtëtë.

“Dikur kam pasur një Instagram publik dhe Jasiri më ndiqte aty. Nuk e dija deri sa një ditë ai vendosi të më shkruajë dhe pse dëshira ime nuk ishte për t’iu përgjigjur. Mirëpo, ai nuk hoqi dorë dhe pse unë mendoja shpesh mos t’i ktheja më përgjigje.”– na tregoi Giota kur e pyetëm se si nisi gjithçka.

Sigurisht ajo e njihte më parë, që kur ai lunate për skuadrën e Partizanit dhe ajo shkonte në stadium si një tifoze e Tiranës.

“E njihja kur ka luajtur me ekipin e Partizanit dhe unë shkoja shikoja ndeshjet se kam qenë tifoze me Tiranën. Lidhja me një futbollist është po aq e bukur por, dhe pak e vështirë në të njëjtën kohë.”