Ja si të përdorni specin djegës që të shkrini dhjamin në bark dhe të përmirësoni tretjen

Në fillim, ajo që duhet të bëni është të siguroheni që përbërësit të jenë të pastër dhe të mos jenë të dëmtuar. Përzieni lëngun e shtrydhur nga portokalli, si dhe lëngun e shtrydhur nga limoni, pastaj shtoni edhe xhenxhefilin e gërryer, si dhe specin pikant të bluar. Nga gjithë kjo përzierjeje do të fitoni rreth 220 mililitra lëng.

At first, what you need to do is to make sure that the ingredients are clean and not damaged. Mix the juice squeezed from the orange, as well as the juice squeezed from the lemon, then add the grated ginger, as well as the ground hot pepper. From all this mixture you will get about 220 milliliters of liquid.

Leave a Comment