Rrahman Jashraj del me vendim për grevën

Kryetari i Këshillit Grevist Rrahman Jasharaj, tha se pas grevës mbi një muajshe janë dakorduar me shoqatat sindikale të pezullohet greva, raporton Gazeta Sinjali.

Ai shpreson se Qeveria e Parlamenti do ta mbajnë fjalën me Ligjin për Pagat.

“Qeveria dhe opinion ta di se greva nuk po mbyllet, por po pezullohet deri në janar të vitit 2023, i cili muaj vjen shpejt”, tha Jasharaj.