Përdorni sodën e bukës në kete menyre, do të dukeni 10 vjet më të reja

Soda e bukës kur kombinohet me peroksid hidrogjeni, mund të zbardhë dhëmbët tuaj, edhe pse kjo nuk duhet të përdoret shumë shpesh. Një herë në javë është e mjaftueshme. Nëse e shtoni në shampo do t’i mbajë flokët dhe skalpin e kokës të shëndetshme dhe të pastër. Vetëm sigurohuni që ta përdorin atë vetëm një herë në muaj.

Baking soda when combined with hydrogen peroxide can whiten your teeth, although this should not be used too often. Once a week is enough. Adding it to the shampoo will keep the hair and scalp healthy and clean. Just make sure to use it only once a month.